There are no items matching the selection.

Din kurv er tom


Handelsbetingelser

Gældende handelsbetingelser for JT-VELO hvis ikke andet er aftalt.

 

Generelle oplysninger:

 

Juridisk navn: JT-VELO

Ejer: Jesper Torp

CVR.: 25819950

Adresse: Christian 8.s vej 5, 8600 Silkeborg

e-mail: info@jtvelo.dk

mobil: 2577 9998

Bank: Sparekassen Kronjylland konto 6190.0010812682

IBAN: DK0861900010812682   BIC: KRONDK22

 

JT-VELO har udelukkende B2B salg.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller komme og besøge vores showroom, hvis du vil vide mere om TIME’s produkter.

 

 

Vejledende priser er inkl. moms. Alle øvrige priser er ekskl. moms

 

 

SALG:

 

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JT VELO, før du har modtaget en ordrebekræftelse/faktura fra JT VELO.

 

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

 

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos JT VELO.

 

JT VELO gør særligt opmærksom på, at med mindre andet er nævnt, så er hovedsproget i manualerne til de varer, som JT VELO sælger på engelsk.

 

Alle ordrer tastet via e-shop inden kl. 17:00 sendes samme dag. I weekenden er fristen inden søndag kl. 14. E-shoppen giver mulighed for alternativ leveringsadresse (evt. direkte til slutbruger)

 

FRAGT/BETALING:

 

Ved ordre under kr. 500 forbeholder vi os retten til at kunne opkræve et ekspeditionsgebyr på kr. 50

 

Der opkræves fragt efter gældende takster hos GLS. Ved alternativ levering til kunde sendes til GLS Pakkeshop.

 

Kunder i Grønland, Færøerne og Finland kan kontakte JT-VELO for korrekt fragtpris. 

 

En annullering kan kun ske efter accept fra JT-Velo. Såfremt der er tale om en ikke standard lagervare kan en annullering ikke finde sted, med mindre vores leverandør accepterer det.

 

JT-Velo tager ejendomsforbehold for alle varer indtil betalingen er sket.

 

Sikker e-handel: 

 

Al betaling sker via JT-VELO’s e-shop. JT-VELO garanterer, at alle transaktioner køres igennem ePay. ePay opererer med det højeste niveau af stabilitet og sikkerhed. Der bliver aldrig trukket mere end det beløb du har godkendt og tidligst,  når varen sendes. Det er muligt at betale med Dankort, Visa, MASTER, American Express, JCB & MobilePay. Ved betaling med Dankort/VISA eller bankoverførsel betaler JT-VELO evt. gebyret til NETS. Ved alle øvrige betalinger påføres udbyderens gebyr til betalingen. Skulle en betaling blive afvist uanset grund, ophører alt samhandel indtil betalingsforholdene er bragt i orden og der vil blive opkrævet et ekspeditionsgebyr på kr. 250.

 

Forsendelsen sker for købers regning. Risikoovergangen sker, når varen stilles til købers disposition.  Hvis en levering ikke modtages (accepteres), og sendes retur til JT-VELOs lager opkræves et gebyr på kr. 250. Det er i alle tilfælde købers ansvar at sikre mulighed for levering.

 

Ved synlig transportskade skal der altid noteres på fragtbrevet for at få erstatning.  JT-VELO skal indenfor 3 arbejdsdage have besked.

 

Returnering til JT-VELO kan kun ske efter forudgående skriftlig aftale. Alle varer tages kun retur i ubeskadiget og ubrugt stand og skal være ledsaget af et returnummer oplyst via www.jtvelo.dk

 

Jf. loven har du som forbruger en fortrydelsesfrist på 14 dage fra den dag du har modtaget din vare.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give JT_VELO meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@jtvelo.dk . I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

 

Tilbagebetaling sker til samme betalingskort/konto, som købet er sket fra.

 

Ovenstående fortrydelsesret er gældende for forbrugere og gælder ikke for B2B. Men hos JT-VELO  lever vi af tilfredse kunder, så kontakt os venligst ved behov og tvivl,  og vi finder en løsning.

 

Alle produkter, der returneres til JT VELO skal være forsvarligt indpakket.

 

JT VELO opfordrer også til at alle produkter pakkes forsvarligt ind i velegnet fyld (fx bobleplast eller andet stødabsorberende materiale) samt at der pakkes i en papkasse, så produkterne ikke kan tage skade under transporten. Dette er ekstremt vigtigt, da det er dit/kundens ansvar, at varen kommer sikkert retur til JT VELO.

 

Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

 

Garanti:

 

På alt tilbehør ydes 2 års reklamationsgaranti jf. købeloven. Der ydes ikke garanti på sliddele som kæde, krans, dæk, slange m.m. For TIME-rammer ydes en livsvariggaranti for første ejer fra TIME SPORT France ved registrering på følgende link: www.timesport.com

 

 

Reklamationer:

 

Alle reklamationer skal anmeldes via e-shop. Du får et RMA nr. fra JT VELO som skal stå synligt uden på returpakken.  I alle reklamationssager skal en kopi af kundens købskvittering kunne fremvises. Hvis en reklamation ikke kan repareres, bliver varen erstattet med en tilsvarende ny vare. RMA varer må ikke sendes med andre returvarer. JT-VELO står udelukkende for reparation eller ombytning samt forsendelsen retur til kunden. 

 

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer